Jonas har ordet

Kan man vara för både hyresrätt och bostadsrätt?

Jag arbetade tidigare för Hyresgästföreningen, bland annat med projekt som handlade om att hyresgästerna skulle ha inflytande över sitt boende. Ibland får jag frågan om varför jag ”bytt sida”. Kan man verkligen först jobba för hyresrätt och sen börja med ombildningar? Självklart! För mig är det ingen motsättning. Jag är för att det ska finnas olika boendeformer. Att jag åker tåg betyder inte att jag ogillar buss. Att jag äter vegetariskt idag betyder inte att jag inte kan äta kött eller fisk imorgon. Att jag själv är allätare betyder heller inte att jag har något emot att andra är vegetarianer.

Olika boendeformer passar olika människor vid olika tidpunkter i livet. Jag har själv bott i både hyresrätt, bostadsrätt, villa och andrahandslägenhet. Hur passar det dig att bo just nu?

/Jonas

Aktivt stöd genom hela ombildningsprocessen

Välkommen till Aktiv Boutveckling! Vi hjälper dig med ombildning av hyresrätt till bostadsrätt.Med oss som konsulter får ni aktivt stöd genom hela processen – i stort som smått. Vi är en liten byrå med erfarna konsulter som är tillgängliga och engagerade från dag ett. Vi kan sköta allt från administration till strategisk rådgivning. Det kostar er ingenting förrän vi tillsammans lotsat er fram till en framgångsrik ombildning.

Som komplement till ombildningar ger vi även stöd till föreningar i frågor som rör bland annat styrelsearbete och utveckling av fastigheten.

Vi som arbetar för Aktiv Boutveckling är främst Jonas Poppelman,civilingenjör med cirka 10 års erfarenhet av ombildningar, boutveckling och fastigheter. Vi har även andra konsulter med olika specialistkompetenser i vårt nätverk som engageras vid behov. Tillsammans har vi genomfört ett stort antal ny- och ombildningar i Storstockholm. Ring eller skriv så berättar vi mer!

Du når mig på tel: 070-39 777 89 eller e-post: jonas@aktivboutveckling.se

/Jonas